Recensie Wie is de Mol De Code-Opdracht

Spel: Wie is de Mol De Code-Opdracht
Producent: Just Games
Adviesverkoopprijs: €34,99
Leeftijdscategorie: 12+

Verkooptekst: Jij en je team zijn op een missie gestuurd om 3 belangrijke codes te kraken. Alle teamgenoten zijn in het bezit van verschillende codes en sleutels. Door samen te werken is het mogelijk om het mysterie rondom de codes op te lossen, maar wat als er één persoon is die bewust de boel loopt te saboteren? Wie kun je vertrouwen tijdens je missie en wie is de mol?
Klopt dit? Dat kun je wel zeggen.

Recensie Wie is de Mol De Code-Opdracht

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol start over enkele weken en dat is de periode waarin veel WIDM fans ervan dromen om mee te kunnen doen. Kon dit al een tijdje met het Wie is de Mol bordspel, gaat het nu een stapje verder met het spel Wie is de Mol De Code-Opdracht door gebruik te maken van Augmented Reality.

Over Wie is de Mol De Code-Opdracht

In dit spel wordt je samen met je team op pad gestuurd om drie belangrijke codes te kraken. Alle teamgenoten zijn in het bezit van verschillende codes en sleutels. Alleen door samen te werken is het mogelijk om het mysterie rond de codes op te lossen. Maar… er is één persoon die de boel bewust aan het saboteren is: wie kun je vertrouwen en wie is de mol?

Om het spel te winnen moet je met het team de drie codes kraken en vervolgens de mol aan te wijzen. Heeft niemand de mol aan kunnen wijzen? Dan wint de mol!

Tijdens het spel mogen de spelers alleen hun eigen kaarten zien en niet de kaarten van hun medespelers. Het spel speel je met gewone kaarten of wanneer je de geavanceerde variant speelt met de AR-Codekaarten. Hiervoor moet je de app van het spel in de Google Play Store of App Store van Apple downloaden.

Recensie Wie is de Mol De Code-Opdracht

Conclusie recensie Wie is de Mol De Code-Opdracht

Liefhebbers van Wie is de Mol zullen dit spel geweldig vinden en ik denk dat niet-fans die wel van een uitdaging houden dit spel ook erg leuk gaan vinden. De toevoeging van de app om het spel nog interactiever te maken is een absolute plus en breng je het niveau van spel nog meer richting het echte Wie is de Mol.

In de doos van je de spelregels, een speelbord, instructieborden, kaarten, speciale dobbelstenen en een notitieblok om alles op te noteren. Een gemiddeld spelletje duurt ongeveer 45 minuten. Wie is de Mol De Code-Opdracht speel je met drie tot zes spelers.

Kom je er samen met je medespelers achter wie de mol is? Ben jij een goede mol en komen je medespelers er niet achter dat jij de mol bent? Kraken jullie de codes?

Als Wie is de Mol fan heb ik neutraal naar het spel proberen te kijken, maar heb ik ook als fan het spel gespeeld. In beide gevallen kan ik niet anders concluderen dan dat het een zeer leuk spel is en niet bij je thuis mag ontbreken wanneer je van uitdagende gezelschapsspellen houdt. Bij de echte Wie is de Mol fan mag het spel vanzelfsprekend niet ontbreken.

Waardering recensie Wie is de Mol De Code-Opdracht door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 4.6]

Dit vind je misschien ook leuk...