Recensie LEGO Duplo Groot Ziekenhuis

Naam: LEGO Duplo Groot Ziekenhuis
Producent: LEGO
Adviesprijs: €99,95
Leeftijdscategorie: 2-5 jaar

Verkooptekst: Het is druk in het ziekenhuis en vol met patiënten die onderzocht moeten worden. De dokter en verpleegster werken samen en gebruiken de röntgenmachine, rolstoel en meer. Inclusief ambulance!
Klopt dit? Het is allemaal aanwezig.

Recensie LEGO Duplo Groot Ziekenhuis

Recensie LEGO Duplo Groot ZiekenhuisDit LEGO Duplo Groot Ziekenhuis heeft een aardig formaat en een boel accessoires. Dit ziekenhuis heeft stoelen, bedden, een theekan, een dokter, een zuster, een patiënt in een rolstoel, een vrouw waarvan het been in gips is verpakt, een röntgenapparaat, een ligbad, een hartmonitor, een computer, medicijnen, een brancard en een ambulance met broeder inclusief zwaailichten die werkt op batterijen(3x LR 41) die worden meegeleverd (pluspunt!).

Over LEGO Duplo Groot Ziekenhuis

Zoals gezegd heeft dit ziekenhuis van LEGO Duplo een groot formaat en bevat het veel accessoires waardoor kinderen er urenlang mee kunnen spelen. LEGO Duplo levert bij deze duplo set een uitgebreide handleiding waarin stap voor stap door middel van plaatjes wordt beschreven hoe je dit ziekenhuis in elkaar kunt zetten.

Conclusie recensie LEGO Duplo Groot Ziekenhuis

LEGO Duplo is gemaakt van zeer sterk kunststof en zo dit ziekenhuis ook. LEGO Duplo is goed voor kinderen omdat ze hun motoriek en constructievaardigheden ontwikkelen met het bouwen. Ook is het erg goed voor de stimulatie van hun creativiteit en fantasie. Met dit ziekenhuis en bijhorende poppetjes en accessoires kunnen kinderen hun fantasie de loop laten.
De ambulance heeft zwaailichten met geluid die werken op batterijen. Het ziekenhuis heeft een katrol met kabel waaraan de brancard van de ambulance omhoog gehaald kan worden en er zitten diverse poppetjes bij. Het LEGO Duplo Groot Ziekenhuis zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier.

Zoals bijna elk product van LEGO is ook dit een product waar weinig tot niets op aan te merken is. LEGO toont met het LEGO Duplo Groot Ziekenhuis wederom haar waarde en daarom krijgt dit speelgoed product van SpeelgoedMagazine.nl een ruime 9 als rapportcijfer.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Dit vind je misschien ook leuk...