Recensie Whisbear Baby Shusher Knuffelbeer

Product: Whisbear Baby Shusher Knuffelbeer
Producent: Whisbear
Leeftijdscategorie: 0+
Adviesverkoopprijs: €65,00

Verkooptekst fabrikant: Verbeterd baby’s slaapje, stimuleert de zintuigen, is veilig, zacht en knuffelig.
Klopt dit? Bij de ene onrustige, huilende baby werkt het en bij de ander niet. Het ligt aan de oorzaak van de onrust of dit werkt of niet. Wanneer het werkt bij jouw baby is het een fantastisch product!

Recensie Whisbear Baby Shusher Knuffelbeer

Recensie Whisbear Baby Shusher KnuffelbeerDe Whisbear Baby Shusher Knuffelbeer is een knuffelige knuffelbeer die is ontwikkeld om een onrustige en veel huilende baby te kalmeren en helpt om beter te slapen. Het is speciaal ontworpen voor baby’s die de behoefte hebben om geleidelijk te wennen aan de wereld buiten de baarmoeder wat vooral geldt voor kinderen die bijvoorbeeld te vroeg zijn geboren, allergisch zijn en langdurige geelzucht hebben.

Over Whisbear Baby Shusher Knuffelbeer

Het hart van deze knuffelbeer is de intelligente Cry Sensor die het geluid van een huilende baby herkent en vervolgens automatisch inschakelt om een rustgevend shushing (white noise) geluid maakt. Na veertig minuten schakelt dit geluid automatisch uit. Het volume is instelbaar.

Het hart van de Recensie Whisbear Baby Shusher KnuffelbeerZoals in de inleiding beschreven is deze beer speciaal ontwikkelt voor baby’s met de behoefte om geleidelijk te wennen aan de wereld buiten de baarmoeder, voornamelijk voor kinderen die te vroeg zijn geboren, allergisch zijn, langdurige geelzucht hebben, maar ook gezonde baby’s die het fijn vinden om niet te veel prikkels tegelijk te krijgen. Baby’s zijn op ontdekkingstocht in een voor hun compleet nieuwe wereld vol zintuiglijke ervaringen. Hier willen ze graag alles aanraken, proeven, bewegen en luisteren wat soms kan leiden tot zintuiglijke overbelasting.

De baby’s met sensorische wenningsproblemen kunnen hierdoor humeurig en onvoorspelbaar zijn wat kan leiden tot problemen met slapen. De Whisbear Baby Shusher Knuffelbeer kan hierbij helpen door een omgeving te creëren die vergelijkbaar is met de baarmoeder: knuffelen, het gevoel van warmte en het luisteren naar een continu en monotoon geluid.

Conclusie recensie Whisbear Baby Shusher Knuffelbeer

Recensie Whisbear Baby Shusher KnuffelbeerDe Whisbear Baby Shusher Knuffelbeer is een van zachte stoffen gemaakte knuffelbeer en kan gewassen worden (pluspunt!). Het hart van de beer maakt een kalmerend geluid wanneer de baby huilt en schakelt automatisch na veertig minuten uit. Dit hart, de CrySensor, werkt op drie AAA batterijen en worden meegeleverd, nog een pluspunt! Het geritsel van de oren en pootjes stimuleert de zintuigen en de contrasterende kleuren en patronen moedigen de baby aan om ermee te spelen.
Dankzij de kleine magneetjes in de pootjes van de beer, is de beer eenvoudig vast te zetten op bijvoorbeeld de rand van het bedje, kinderwagen of box.

Deze schitterende knuffelbeer wordt geleverd met een handig, zacht velours opbergzakje zodat de beer altijd gemakkelijk mee te nemen is.

De Whisbear is perfect voor baby’s die geleidelijk willen wennen aan de wereld. Ze kunnen hier heel rustig van worden. Is je kind onrustig en huilerig vanwege een andere oorzaak zoals krampjes of iets dergelijks, hoeft deze beer niet te werken. Dan is het aannemelijker om iets anders te proberen.

Voor de baby’s die moeten wennen is het een goed product en is het niet voor niets beloond met de Parents’ Choice 2015 Silver Award. De recensie Whisbear Baby Shusher Knuffelbeer wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een verdiende negen!

De Whisbear is verkrijgbaar bij MijnBabyBoetiek.

Waardering recensie Whisbear Baby Shusher Knuffelbeer door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Dit vind je misschien ook leuk...