Recensie Go MINI Stunt Racers

Naam: Go MINI Stunt Racers
Producent: Koninklijke Jumbo
Adviesprijs: €9,99
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: Go MINI! Pullback action with stunt slide
Klopt dit? Ja zeker, deze MINI kan stunten.

Recensie Go MINI Stunt Racers

Recensie Go MINI Stunt RacersBen je een MINI fan en wil je jouw enthousiasme overbrengen op je kind? Of is jouw kind een echte MINI fan? Met de nieuwe Go MINI’s van Koninklijke Jumbo begint het plezier van de MINI auto’s bij je kind(eren).

Over Go MINI Stunt Racers

Recensie Go MINI Stunt Racers - ChicaneDe Go MINI Stunt Racers zijn beschikbaar in diverse kleuren (rood, blauw en oranje). Iedere kleur auto heeft een eigen naam. De rode MINI heet bijvoorbeeld Screech, de Oranje auto heet Flip en de blauwe MINI heet Chicane. Deze naam kun je vinden op het nummerbord van de auto. Iedere auto heeft een mooie eigen bestickering: Screech heeft de vlag van Groot Brittannië op zijn deuren , Chicane heeft een racenummer en de finish vlag op de autodeuren en Flip heeft de finish vlag op zijn dak.

Aan de onderkant van de Go MINI Stunt Racers zit een knop waarmee je kunt bepalen wat de MINI gaat doen. Iedere kleur kan een andere stunt uitvoeren: een wheelie (Oranje), een zijwaartse slip (Blauw) en donuts (rondjes draaien, rood). Wil je geen stunt uithalen met je mini? Dan draai je de knop onderaan de MINI naar de gewone stand en dan kan je MINI in een rechte lijn racen.

Door de Go MINI Stunt Racers achteruit te rijden en daarna los te laten, kun je de MINI de stunt uit laten voeren.

Over recensie Go MINI Stunt Racers

Recensie Go Mini Stunt Racers - FlipDe Go MINI Stunt Racers zijn gemaakt van stevig plastic en kunnen tegen een stootje. Je kunt ze keer op keer laten stunten en het blijft leuk, omdat de stunt iedere keer op een andere plek plaatsvindt. Kinderen kunnen zich hier een aardige tijd mee vermaken. Zorg er wel voor dat je meubels en deuren beschermd zijn, voordat de Go MINI Stunt Racers er tegenaan botsen!

De Go MINI Stunt Racers zijn superleuk en voor de relatief lage prijs van €9,99 krijg je zeker waar voor je geld. Daarom zijn er eigenlijk geen minpunten! De recensie Go MINI Stunt Racers eindigt dan ook met een terechte tien als eindcijfer.

Naast de Go MINI Stunt Racers zijn er ook Go MINI Crew-zers (standaard autootje – €4,99) en de Go MINI Control Wolf (op afstand bestuurbare MINI – €34,99) in deze serie verkrijgbaar.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...