Recensie LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier

Naam: LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier
Producent: LEGO
Adviesprijs: €99,99
Leeftijdscategorie: 9-14

Verkooptekst fabrikant: Alarm! De duivelse cyber-hacker Terabyte valt de Ultra Agents aan. Ga erop af met de hi-tech truck van de Ultra Agents en open het vuur om Terabyte weg te jagen. Met gratis app!
Klopt dit? De hi-tech truck is supergaaf! En de gratis app? De app brengt je een interactief verhaal.

Recensie LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier

Recensie LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier (70165)LEGO blijft leuk voor groot en klein. Daarom is het fijn dat LEGO blijft vernieuwen, maar wel trouw blijft aan wat LEGO groot heeft gemaakt. Met het LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier beland je in een moderne wereld met hackers en James Bond-achtige gadgets, allemaal te maken met de wel bekende LEGO blokjes.

Over LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier
Deze set van LEGO bestaat uit 1060 LEGO onderdelen en wordt geleverd met vijf minifiguren: Terabyte en Ultra Agents Salomon Blaze, Caila Phoenix, Curtis Bolt en Professor Christina Hydron. In de grote doos zitten diverse zakken met LEGO onderdelen om de verschillende voertuigen van deze set te maken. De bouwinstructies worden in twee handleidingen beschreven middels illustraties.

Het in elkaar zetten van deze LEGO set is niet in een kwartiertje gedaan. Het biedt een prachtige uitdaging waarbij je de onderdelen eerst moet sorteren, de bouwinstructies goed moet bekijken en al je motorische vaardigheden moet benutten. Deze LEGO set was dan ook niet voor niets genomineerd voor een Speelgoed van het Jaar award.

Preview LEGO Ultra Agents AppOp de doos van LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier staat dat je een gratis app kunt downloaden voor Apple of Android systemen. Deze app kun je het beste installeren op een tablet vanuit de App Store of de Google Play Store. Op een tablet zie je dit interactieve verhaal grafisch het best. Deze app biedt je een interactief verhaal in beelden met zes episodes. Voorkom als Ultra Agent dat een mysterieuze bende van Superschurken Astor City aanvalt. Vind aanwijzingen en los mysteries op door je aan te sluiten bij de nieuwe Ultra Agents.

Preview LEGO Ultra Agents App

Over recensie LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier

Recensie LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier (70165)Het hoofdkwartier van de Ultra Agents is een prachtklus om in elkaar te zetten. Doordat er meer dan duizend onderdelen bij deze set horen, ben je wel even bezig met de bouw van het hoofdkwartier van de Ultra Agents. De twee meegeleverde handleidingen beschrijven duidelijk middels plaatjes hoe je deze set in elkaar kunt zetten. Wanneer je eindelijk met de bouw klaar bent, kun je genieten van het eindresultaat!

Ook erg leuk is dat je met deze set kunt schieten naar je tegenstanders, waardoor het spelen met LEGO een extra dimensie krijgt. Deze LEGO set biedt niet alleen uitdaging met het bouwen, maar laat je ook je fantasie gebruiken wanneer je er mee gaat spelen.

Al met al is het eindresultaat van het LEGO Ultra Agents Hoofdkwartier zeer goed. LEGO heeft een reputatie hoog te houden en dat doet het met deze set. De recensie LEGO Ultra Ultra Agents Hoofdkwartier wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een zeer verdiende tien.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Dit vind je misschien ook leuk...