Recensie Sluban Bistro

In de vierde recensie uit de serie LEGO achtige producten van andere merken bespreken we een ander product van Sluban: de Sluban Bistro uit de Town Serie. Benieuwd? Lees de testresultaten over dit product in de recensie Sluban Bistro.

Product: Sluban Bistro
Producent: Sluban
Adviesprijs: €13,99
Leeftijdscategorie: 6+

Verkooptekst producent: Geen
Klopt dit? Dit is hoe het moet zijn. Geen verkooppraatjes, maar het product dat zich zelf verkoopt. De afbeelding op de doos zegt meer dan genoeg.

Recensie Sluban Bistro

Recensie Sluban BistroDe Sluban Bistro is een product uit de Town serie van Sluban. Ook de bouwsteentjes van dit product passen op de bouwsteentjes van andere merken. Later hierover meer in deze recensie. Met deze set van Sluban maak je een prachtige bistro om gezellige momenten in mee te maken.

Over Sluban Bistro

In de doos van dit product zitten 134 bouwblokjes, een set stickers voor sommige blokjes en bouwinstructies. Volgens de fabrikant is de moeilijkheidsgraad van deze set middelmatig en hier zijn wij het mee eens. Wederom dankzij de zeer duidelijke en overzichtelijke handleiding is deze schitterende bistro zo gebouwd en klaar om mee gespeeld te worden.

Conclusie recensie Sluban Bistro

Recensie Sluban BistroNet zoals bij eerdere, door ons geteste, producten van Sluban is de prijs voor dit pakket met van hoogwaardige kwaliteit gemaakte bouwsteentjes zeer scherp. De meegeleverde bouwinstructies zijn duidelijk en de steentjes stevig en degelijk.

In eerdere recensies over Sluban hebben wij al verteld dat de steentjes passen op de steentjes van andere merken met soortgelijke producten. Of het nu gaan om Sluban op LEGO of Sluban of BanBao: het past allemaal. Dat is het mooie van de Sluban producten: het is te combineren met andere merken, waardoor je bouw-uitbreiding alleen maar groter wordt!

Sluban bouwsteentjes op andere merken!

Deze set wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl terecht gewaardeerd met een zeer verdiende tien.

Waardering recensie Sluban Bistro door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Dit vind je misschien ook leuk...