Recensie BanBao BMW i3

In de vijfde recensie uit de serie LEGO achtige producten van andere merken bespreken we een product van BanBao: de BanBao BMW i3 uit de BMW Serie. Benieuwd? Lees de testresultaten over dit product in de recensie BanBao BMW i3.

Product: BanBao BMW i3
Producent: BanBao
Adviesprijs: €29,99
Leeftijdscategorie: 6+

Verkooptekst producent: Bouw de BMW i3 met de bouwstenen van BanBao. De BMW i3 is een vooruitstrevende, compacte stadsauto gebouwd van lichte en moderne materialen. De BMW i3 is een van de vier gave pullback racers uit de BMW serie van BanBao. Door de BMW naar achter te trekken kan hij wel tien meter ver wegschieten! Dit educatieve bouwspeelgoed is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar. De BanBao bouwstenen zijn uitwisselbaar met bouwstenen van andere merken. BanBao heeft de exclusieve licentie om voor BMW speelgoedauto’s te maken.
Klopt dit? Wat een prachtig op schaal gemaakte BMW van BanBao bouwstenen!

Recensie BanBao BMW i3

Recensie BanBao BMW i3BanBao is een merk met een veelzijdig assortiment aan sets met bouwsteentjes voor jong en oud. Met deze bouwsets wilt BanBao bijdragen aan de educatieve ontwikkeling van kinderen en draagt het bij aan de mentale weerbaarheid, het logisch nadenken,het oplossing gericht werken en het creatief denken. Van BanBao kregen wij de BMW i3 set om te testen en te beschrijven. Benieuwd naar onze ervaringen met dit product? Lees onze recensie BanBao BMW i3 nu verder!

Over BanBao BMW i3

De BMW i3 van BanBao is een set die bestaat uit 87 bouwsteentjes en een handleiding met bouwinstructies. Hiermee maak je een op schaal ontworpen BMW i3 (schaal 1:24). Dankzij het schitterende design kun je de BMW naar achter trekken, los laten en hij rijdt vanzelf weg. Deze set is er voor de kleine auto-liefhebber en zorgt voor uren speelplezier. De blokjes van BanBao lijken op die van een bekender merk en passen ook op de bouwsteentjes van andere merken. Zo kun je alles combineren en samen gebruiken.

Promo BanBao BMW i3 op YouTube:

Conclusie Recensie BanBao BMW i3

Recensie BanBao BMW i3Het design van de BanBao BMW i3 is werkelijk waar schitterend en prachtig nagemaakt op schaal. De bouwstenen van BanBao zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer degelijk. De meegeleverde handleiding is duidelijk. Echter zullen kinderen van zes jaar wellicht een beetje hulp nodig hebben bij het bouwen. Is dit erg? Nee, het zorgt voor een quality time met je kind.

De kwaliteit/prijs verhouding is niet onaardig, maar had wat ons betreft iets aan de scherpere kant mogen zitten. Desondanks is de prijs van €29,99 voor deze mooie set absoluut niet duur en het meer dan waard. De recensie BanBao BMW i3 wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl dan ook gewaardeerd met een zeer verdiende negen.

Leuk om te weten: BanBao ondersteund projecten die de maatschappelijke positie van kinderen kan verbeteren. Zo ondersteunt BanBao op dit moment het Zaans Medisch Centrum (Ziekenhuis), Stichting Metterdaad en Mannen voor Kika.

Waardering recensie BanBao BMW i3 door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Dit vind je misschien ook leuk...