Recensie Sluban Gevechtshelikopter 3-in-1

De tweede recensie uit de serie LEGO achtige producten van andere merken gaat over de Sluban Gevechtshelikopter uit de Army serie. Lees nu de testresultaten over dit product in de recensie Sluban Gevechtshelikopter 3-in-1

Product: Sluban Gevechtshelikopter 3-in-1
Producent: Sluban Europe BV
Adviesverkoopprijs: €7,99
Leeftijdscategorie: 6+

Verkooptekst fabrikant: Deze stoere Sluban gevechtshelikopter tover je in no-time om in een ander model. Bouw drie verschillende modellen met dit gave bouwset.
Klopt dit? Je kunt er drie prachtige modellen mee bouwen!

Recensie Sluban Gevechtshelikopter 3-in-1

Recensie Sluban Gevechtshelikopter 3-in-1In de vorige recensie met een Sluban product, hebben we al kunnen concluderen dat de Sluban bouwsteentjes ook passen op de bouwsteentjes van andere merken. Natuurlijk geldt dit ook weer voor de bouwsteentjes uit de Sluban Gevechtshelikopter 3-in-1 set.

Over Sluban Gevechtshelikopter 3-in-1

De Sluban Gevechtshelikopter 3-in-1 set bevat 144 bouwsteentjes, een set stickers voor op sommige steentjes en een handleiding met bouwinstructies voor drie verschillende modellen.

Recensie Sluban Gevechtshelikopter 3-in-1Het eerste model is de helikopter zoals je voor op de doos van dit product kunt zien. Naast deze helikopter zijn er ook instructies om een propeller vliegtuigje en een watervliegtuig van te maken.

Conclusie recensie Sluban Gevechtshelikopter 3-in-1

Deze redelijk voordelige bouwset (€7,99) geeft veel speelplezier. Er worden namelijk bouwinstructies bijgeleverd waarmee je drie verschillende modellen kunt bouwen. Ben je de helikopter zat? Dan maak je er toch een vliegtuig van!

De verschillende modellen zijn redelijk eenvoudig in elkaar te zetten en dankzij de zeer duidelijke handleiding kunnen de meeste kinderen van zes jaar het zeer gemakkelijk zelf in elkaar zetten.

Ook de kwaliteit van de bouwsteentjes uit deze set is zeer hoogwaardig. Sterk en stevig zoals je van deze producten mag verwachten.

De recensie Sluban Gevechtshelikopter 3-in-1 wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een meer dan verdiende 9,5.

Waardering recensie Sluban Gevechtshelikopter 3-in-1 door SpeelgoedMagazine.nl: 9,5 / 10

Dit vind je misschien ook leuk...