Recensie Sluban Luxe Camper

Een tijdje geleden schreven wij over LEGO en de vele andere merken met soortgelijke producten zoals bijvoorbeeld Sluban. Wij riepen al deze merken op om een aantal recensie exemplaren op te sturen van hun producten, zodat wij ze kunnen vergelijken met het ‘echte’ LEGO en of de hoge LEGO prijs verdedigd kan worden. De vriendelijke mensen van SLUBAN EUROPE zijn de eerste die een aantal producten hebben opgestuurd en hierbij publiceren wij de eerste testresultaten.
Recensie Sluban Luxe Camper

Product: Sluban Luxe Camper
Producent: Sluban Europe BV
Adviesverkoopprijs: €13,99
Leeftijdscategorie: 6+

Verkooptekst fabrikant: Geen… de producent heeft geen verkooptekst.
Klopt dit? Zo zou het moeten. Geen leuke marketingplaatjes wat voor de verkoop van het product moet zorgen. Het product zelf moet dit doen. De afbeelding op de doos zegt dan ook genoeg.

Recensie Sluban Luxe Camper

Recensie Sluban Luxe CamperSluban is een speelgoedmerk dat bestaat sinds 2004 en wereldwijd verkrijgbaar is. Sluban maakt bouwstenen welke niet alleen op Sluban stenen passen, maar ook op bouwstenen van andere merken! Daarbij zijn de speelsets van Sluban ook zeer scherp geprijsd. Voor deze recensie hebben we de Sluban Luxe Camper getest (past perfect in deze zomerperiode!).

Over Sluban Luxe Camper

Recensie Sluban Luxe CamperDe Sluban Luxe Camper set bevat twee poppetjes, twee fietsen en meer dan driehonderd bouwblokjes om een camper mee te bouwen. Volgens de website van Sluban heeft deze bouwset een middelmatige moeilijkheidsgraad (deze set is bedoeld voor kinderen vanaf zes jaar) en wat ons betreft klopt dit. De meegeleverde bouwtekening is overzichtelijk en duidelijk. Ons testpanel vind deze handleiding zelfs duidelijker voor jonge kinderen dan de handleidingen bij LEGO producten. De Sluban Luxe Camper (met aanhanger) kan rijden en de twee poppetjes passen op de fiets.

Conclusie Recensie Sluban Luxe Camper

Toen wij de blokjes voor het eerst zagen dachten we dat het LEGO blokjes waren, ondanks dat er geen LEGO op de blokjes staat. Het ziet er vrijwel identiek uit en past ook daadwerkelijk op blokjes van andere merken. Kwalitatief doet het in onze test niet onder voor de kwaliteit van het bekendere merk.

Recensie Sluban Luxe CamperDe meegeleverde handleiding is zeer duidelijk. Bij iedere vervolgstap ziet het al gebouwde gedeelte er lichter uit en de nieuw te plaatsen blokjes hebben een normale kleur. Zo is het ook voor de zesjarigen duidelijk wat er bij gebouwd moet worden bij de nieuwe stap.

Het is ons duidelijk waarom Sluban niet aarzelde om ons een aantal producten op te sturen om te testen en te recenseren: kwalitatief doet het absoluut niet onder voor andere merken. De prijs/kwaliteit verhouding is zelfs meer dan uitstekend en de verschillende series van sets zorgen er voor dat Sluban voor ieder kind wel iets heeft.

De recensie Sluban Luxe Camper kan door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl dan ook niet anders eindigen dan de hoogste waardering die we kunnen geven: een zeer verdiende tien! Wat ons betreft is dit product al genomineerd voor de SpeelgoedMagazine.nl Awards verkiezing 2016.

De Sluban Luxe Camper is ondere andere hier verkrijgbaar: Sluban Luxe Camper

Waardering Recensie Sluban Luxe Camper door SpeelgoedMagazine.nl: 10 / 10

Dit vind je misschien ook leuk...