Recensie Sluban Vrijstaand Huis

Dit is de derde recensie uit de serie LEGO achtige producten van andere merken. Hierin wordt het Sluban Vrijstaand Huis uit de Girls Dream serie getest. Lees de testresultaten over dit product in de recensie Sluban Vrijstaand Huis.

Product: Sluban Girls Dream – Vrijstaand Huis
Producent: Sluban
Adviesprijs: €19,99
Leeftijdscategorie: 6+

Verkooptekst fabrikant: Midden in het dorp staat dit grote vrijstaande Sluban huis. Vanaf het dakterras kijk je uit over het dorpsplein.
Klopt dit? Absoluut.

Recensie Sluban Vrijstaand Huis

Recensie Sluban Vrijstaand HuisNet zoals we in de andere recensies met Sluban producten al hebben kunnen concluderen, passen ook deze bouwsteentjes op de bouwsteentjes van andere merken. Deze keer testen we een product uit de Girls Dream serie.

Over Sluban Vrijstaand Huis

In de doos van Sluban Vrijstaande Huis zitten 380 blokjes, drie poppetjes (waarvan hun middel 360 graden kan draaien), een bouwbeschrijving en een soort van kartonnen onderbord waarop je het huis kunt plaatsen. Volgens Sluban is de moeilijkheidsgraad van dit product middelmatig en dit kunnen we beamen. De meegeleverde zeer duidelijke en overzichtelijke handleiding zorgt ervoor dat het bouwen van dit huis vrij gemakkelijk gaat.

Conclusie recensie Sluban Vrijstaand Huis

Recensie Sluban Vrijstaand HuisDe prijs voor dit pakket met van hoogwaardige kwaliteit gemaakte bouwsteentjes is zeer scherp. De sterke en stevige blokjes zijn fijn om mee te bouwen. Ook passen de Sluban blokjes op blokjes van andere merken, waardoor je de blokjes zonder probleem kunt combineren.

De kartonnen ondergrond in dit pakket had wellicht van iets steviger materiaal gemaakt kunnen worden, maar dit is een bonus in het pakket en wordt dus zomaar als extraatje geleverd.

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl kan dan ook niet anders dan de recensie Sluban Vrijstaand Huis met een meer dan verdiende voldoende te waarderen. Het product Sluban Vrijstaand Huis van Sluban wordt gewaardeerd met een zeer verdiende negen als rapportcijfer.

Waardering recensie Sluban Vrijstaand Huis door SpeelgoedMagazine.nl:
9/10

Dit vind je misschien ook leuk...