BanBao maakt BanBao BMW speelgoedauto’s

BanBao LogoHet Nederlandse speelgoedmerk BanBao, vorige week nog in het nieuws vanwege de support aan 3FM Serious Request, maakt bekend dat het een licentieovereenkomst met autofabrikant BMW heeft gesloten. Dit betekend dat we op korte termijn BanBao BMW speelgoedauto’s in de winkels gaan tegenkomen.

Over BanBao BMW speelgoedauto’s

BanBao BMW speelgoedauto'sDankzij de licentieovereenkomst tussen BanBao en BMW zal het educatieve speelgoedmerk BanBao begin 2016 met twee BanBao BMW speelgoedauto’s op de markt komen. De twee modellen die uitgebracht gaan worden als BanBao speelgoedset zijn de BMW X5 en BMW 13. Zoals je gewend bent van BanBao, zijn ook deze twee sets in elkaar te zetten met behulp van een bouwtekening.

De BanBao BMW speelgoedauto’s zijn geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

BanBao BMW speelgoedauto'sDe CEO van BanBao, Steven van Bommel, zegt het volgende over de BanBao BMW speelgoedauto’s: ‘Het is een unieke samenwerking voor BanBao. Speciale bouwsets ontwikkelen voor BMW is iets uniek. BMW heeft een groot aanzien in de autowereld. Dit moest ook terug te zien zijn in de modellen. Meerdere merken hebben voorstellen aan BMW mogen presenteren. Dat er uiteindelijk gekozen is voor BanBao, is met name dankzij onze kwaliteit en designs. We zijn er in ieder geval super blij mee en kunnen niet wachten om de eerste reacties van onze klanten te zien. ‘.

Inmiddels is BanBao al gestart met de uitwerking van de nieuwste BMW modelen. Het Duitse automerk BMW sluit dan ook niet uit dat er in de toekomst nog meer BanBao BMW speelgoedauto modellen zullen volgen.

Over BanBao

BanBao ontwikkeld educatief speelgoed en brengt dit wereldwijd op de markt. De producten van BanBao zijn bedoeld om het logische, creatieve nadenken te ontwikkelen en kinderen oplossing gericht te laten werken. BanBao maakt educatieve en kleurrijke producten voor een betaalbare prijs. De visie van BanBao is niet voor niets het creëren van een kleurrijke en onbegrensde wereld. Nog meer informatie en nieuws over BanBao vind je hier: BanBao

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...