DigiBirds – huisdier van de toekomst!

DigiBirdsDe hit uit de Verenigde Staten, de DigiBird, komt nu ook naar Nederland. De Digibirds worden omschreven als het huisdier van de toekomst en zijn vanaf medio juli verkrijgbaar in Nederland.

Over DigiBirds

DigiBirds zijn de huisdieren van de toekomst en enorm populair in de Verenigde Staten, Australië, Duitsland en nu is Nederland aan de beurt. Met een DigiBird haal je een ‘huisdier’ in huis waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over de verzorging of onderhoud van het huisdier.
De DigiBirds zijn verkrijgbaar in felle en vrolijke kleuren. Deze interactieve vogels kunnen tjilpen, fluiten en bewegen alsof het echte vogels zijn. Wanneer jij als baasje fluit naar je DigiBird, kan de DigiBird tot wel vierentwintig verschillende liedjes terug fluiten. De kopjes en snaveltjes bewegen vervolgens mee op het ritme van de muziek.
Erg leuk is het om vervolgens meerdere DigiBirds bij elkaar te zetten zodat je kunt gaan genieten van een serenade. Door een ingebouwde sensor kunnen de DigiBirds elkaar herkennen waardoor het enorm amusant gaat worden. Voor de eigenaar van de DigiBird zit er in het pakket een magische ringfluit, zodat je zeer eenvoudig met de DigiBirds kunt communiceren.
Iedere DigiBird heeft drie vogelgeluiden en vierendertig liedjes. Echter is er vanaf het begin maar één vogelgeluid beschikbaar en twintig liedjes. De rest dien je vrij te spelen. Hoe? Door heel simpel regelmatig met je DigiBird te spelen.

Verschillende DigiBirds

Er zijn diverse DigiBirds verkrijgbaar in meerdere kleuren combinaties. Kies uit onder andere paars, oranje, roze of blauw. De DigiBirds zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en hebben een adviesverkoopprijs van €9,99.

Verschillende DigiBirds

De DigiBirds zijn ongekend populair in de Verenigde Staten, in korte tijd zijn er in dit land al meer dan één miljoen DigiBirds verkocht en daardoor onder andere opgenomen in de top 5 van ‘X-Mas Must Have Toys’. In Australië hebben de DigiBirds eind mei de ‘Girls Toy of the Year’ award gewonnen tijdens de Toy, Hobby & Nursery 2014. In Duitsland zijn de DigiBirds genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 en wellicht binnenkort ook voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing in Nederland.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...