Playlab Electro naar school

Logo PlaylabKoninklijke Jumbo kondigt een aantal nieuwe varianten van het welbekende Playlab Ik Leer aan. Vanaf Augustus is Playlab Ik Leer op weg naar groep 1, Playlab Ik Leer schrijven, Playlab Ik Leer lezen en Playlab Electro naar school verkrijgbaar. Zoals we gewend zijn van de Playlab serie, kunnen kinderen hiermee op een speelse manier kennis maken met verschillende facetten die ze in de kleuterklas tegen komen.

Playlab Ik Leer op weg naar groep 1

Playlab Ik Leer op weg naar groep 1Met dit nieuwe Playlab Ik Leer spel haal je een doos bomvol educatieve spellen in huis. In de doos van Playlab Ik Leer op weg naar groep 1 vind je veertien spellen waarmee peuters zich kunnen voorbereiden op groep 1 van de basisschool. Op een speelse manier leren de jonge kindertjes het alfabet middels het spel Lettertrein, leren ze de verschillende kleuren via Kleurenlotto, leren ze verbanden leggen met het grote boerderijspel et cetera. Playlab Ik Leer op weg naar groep 1 is geschikt voor peuters vanaf 3 jaar en heeft een adviesverkoopprijs van €19,99.

Playlab Ik Leer schrijven

Playlab Ik Leer schrijvenVoor kinderen die al in groep 1 van de basisschool zitten is er Playlab Ik Leer schrijven. In het koffertje van dit spel zitten twintig geïllustreerde afwasbare kaarten waarbij de kleuters opdrachten krijgen waarmee de fijne motoriek van het kind verder ontwikkeld wordt. In het koffertje zit een lichtbak wat als zelfcorrigerend systeem fungeert. Zet het licht aan en het juiste antwoord schijnt door de kaart. Playlab Ik Leer schrijven heeft een adviesverkoopprijs van €19,99.

Playlab Ik Leer lezen

Playlab Ik Leer lezenPlaylab Ik Leer lezen is er voor kinderen vanaf vier jaar. Dit product bevat een koffer vol letters en oefenkaarten met afbeeldingen. Bij iedere afbeelding vind je het woord erbij geschreven. Het is nu de bedoeling om de juiste letters te pakken en te plaatsen bij deze afbeelding. Alle oefenwoordjes zijn niet langer dan vijf letters zodat het niet te moeilijk is voor de beginnende lezer. Playlab Ik Leer lezen heeft een adviesverkoopprijs van €19,99.

Playlab Electro naar school

Playlab Electro naar schoolPlaylab Electro naar school voegt slimme elektronica samen met educatieve thema’s. Op deze manier leren kinderen vanaf vier jaar om goed te kijken en vervolgens verbanden te leggen en te onthouden. Playlab Electro naar school heeft twaalf kaarten met vragen zoals ‘Welke plaatjes horen bij elkaar?’ en ‘Welke figuren zijn hetzelfde?’. Met de Electro pennen moet je vervolgens de juiste plaatjes aanwijzen. Wanneer het antwoord goed is verschijnt er een lichtje en hoor je een geluid. De adviesverkoopprijs van Playlab Electro naar school is €12,99.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...