Dooky Buggy Bar winnaar Baby Innovation Award

Baby Innovation AwardDe Dooky Buggy Bar is dit jaar de winnaar geworden van de ‘Ouders van Nu Consumer Award’ tijdens de verkiezing van de Baby Innovation Award van BabyStuf. De Baby Innovation Award van BabyStuf is een jaarlijkse verkiezing van de meest innovatieve baby- en peuterproducten.

Uitreiking Ouders van Nu Consumer Award

De uitreiking van deze prestigieuze award vond plaats tijdens de Negenmaandenbeurs in de RAI te Amsterdam. Dat Dooky Buggy Bar winnaar van de Baby Innovation Award zou worden komt niet als een verrassing. Eerder won dit product namelijk de ‘Kind & Jugend Innovation Award’ in Duitsland.

Over de Dooky Buggy Bar

Dooky Buggy Bar winnaar Baby Innovation AwardDe Dooky Buggy Bar is een innovatief product – anders zou het immers geen award bij de Baby Innovation Awards hebben gewonnen. De Dooky Buggy Bar is een hulpstuk waardoor je een buggy met één hand kunt besturen, zonder dat de buggy alle kanten op rijdt, wat normaal wel het geval is. De Dooky Buggy Bar zorgt ervoor dat er een brug gecreëerd wordt tussen de twee handvatten, waardoor je de buggy vanuit het midden simpel kunt besturen. Zo zorg je ervoor dat je altijd een hand vrij hebt om bijvoorbeeld te kunnen bellen of een hand te kunnen geven aan een tweede kind.
Doordat de Dooky Buggy Bar in breedte verstelbaar is, kun je dit unieke hulpstuk kinderlijk eenvoudig tussen de handvatten van iedere buggy bevestigen, ongeacht de dikte en breedte van het frame van de desbetreffende buggy. De Dooky Buggy Bar is geschikt bevonden voor iedere buggy met twee handvatten.

Het ergonomische design en de kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt voor dit product zorgen ervoor dat het comfortabel in gebruik is en lang mee zal gaan. Dankzij de soft grip op de Dooky Buggy Bar heb je altijd een goede en comfortabele grip.

De Dooky Buggy Bar is een Nederlandse uitvinding en is gepatenteerd! De adviesverkoopprijs voor dit product is €19,95 en zal vanaf mei dit jaar verkrijgbaar zijn bij diverse babyspeciaalzaken.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...