Europees Kampioenschap KanJam 2016

Europees Kampioenschap KanJam 2016Ook dit jaar is er weer een open Europees kampioenschap KanJam. Het Europees Kampioenschap KanJam 2016 vindt plaats op zaterdag 25 juni van 10 uur ‘s morgens tot 18 uur einde middag. Ook dit jaar vindt het toernooi plaats in Klarenbeek, Nederland. Meer over dit toernooi lees je hier bij SpeelgoedMagazine.nl.

Over Europees Kampioenschap KanJam 2016

Bij het Open Europees Kampioenschap KanJam 2016 vind je niet alleen professionele teams. Ook jij kunt meedoen! Je dient je team vooraf in te schrijven bij de organisatie inschrijven voor het EK KanJam 2016. De kosten om mee te doen zijn twintig euro. Dit inschrijfgeld wordt volledig gedoneerd aan een goed doel, in dit geval Dierenasiel de Kuipershoek. Teams kunnen zich tot twintig juni inschrijven. Maximaal kunnen er honderdtwintig teams aan dit evenement meedoen.

KanJam Set CompleetIeder team zal op het Europees Kampioenschap KanJam 2016 minimaal twintig wedstrijden spelen. Afhankelijk van het totaal aantal teams dat meedoet, wordt het totale veld opgedeeld in poules.

Voorafgaand aan het kampioenschap worden de toernooiregels besproken (officiële KanJam regels worden gevolgd). De teams zullen hiermee bekend moeten zijn, omdat er geen tijd is iedere regel te bespreken.

Na de poulefase gaan de beste teams door naar de knock-out fase van het Europees Kampioenschap KanJam 2016. De laatste twee overgebleven teams zullen de finale van dit spannende evenement spelen. De winnaar van de finale mag zich Europees Kampioen KanJam 2016 noemen en kwalificeert zich eveneens voor het KanJam World Championship 2016!

Het toernooi wordt gespeeld op Sportpark De Pauw, Bosweg 12-14, 7382 CC in Klarenbeek, Nederland. Klarenbeek is met de auto te bereiken via de A1 en A50. Ook per trein is Klarenbeek goed bereikbaar, vanaf het station rijden er bussen naar het sportpark.

Prolongeren de winnaars van het Europees Kampioenschap 2015, Team Bronsport (René Bron en Paul Hendriks) hun titel? Of stoot jij de huidige kampioenen van hun troon?

Europees Kampioenschap KanJam 2016

Meer over het spel KanJam vind je hier: Recensie KanJam

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...