Nieuw speelgoed van nijntje

Nieuw speelgoed van nijntjeDit jaar viert het wereldberoemde konijntje haar zestigste verjaardag en is populairder dan ooit. Daarom wordt er dit najaar nieuw speelgoed van nijntje Pluis uitgebracht door Big On Toy Innovation (BOTI). Deze nieuwe speelgoedlijn van nijntje bevat verschillende soorten speelgoed: van interactief plush tot figuren en speelsets. De eerste producten verschijnen dit najaar voor het eerst in de winkels.
 

Over Nieuw Speelgoed van nijntje

Het nieuwe speelgoed van nijntje zal geheel in stijl zijn met de uitstraling van de nieuwe TV serie van nijntje. Onder andere de volgende producten zullen dit najaar verkrijgbaar zijn:
 
Nijntje Piepend Voertuig
Van nijntje Piepend Voertuig worden twee varianten uitgebracht: nijntje & Auto en Oom Vliegenier & Vliegtuig. Zet nijntje in de prachtige auto en zodra dit is gelukt start de auto en gaat nijntje praten. Zet Oom Vliegenier in het vliegtuig en hoor hoe de propellers geluid maken, zodat de oom van nijntje kan gaan vliegen. nijntje Piepend Voertuig heeft een adviesverkoopprijs van €14,99.
 
Nieuw Speelgoed van nijntjeInteractief nijntje Pluche
Dit is een interactieve versie van nijntje. Gemaakt van prachtige, kleurrijke stoffen en ontwikkeld om de kleintjes kennis te laten maken met het menselijk lichaam. Raak de ogen, oren, handjes, voetjes en/of mond van nijntje aan, en nijntje vertelt welk lichaamsdeel het kleintje aanraakt. In totaal heeft deze interactieve knuffel veertien verschillende sensoren die nijntje laten praten. Eén sensor speelt het liedje van de nijntje animatieserie. De Interactieve nijntje Pluche heeft een adviesverkoopprijs van €24,99,
 
Nijntje Muzikale Microfoon
Met deze pluche microfoon van nijntje kunnen kleintjes hun eerste eigen woordjes en liedjes keer op keer opnemen en afspelen. Deze vrolijke microfoon is gemaakt van kleurrijke pluche stoffen en laat kinderen kennis maken met muziek en liedjes. Zing mee met de liedjes van de nijntje animatieserie! De nijntje Muzikale Microfoon heeft een adviesverkoopprijs van €24,99.

Dit vind je misschien ook leuk...