Goedgemerkt om je speelgoed te merken

Goedgemerkt om je speelgoed te merkenHeb je broers en / of zussen met hetzelfde speelgoed als jij? Raakt dit ook altijd door elkaar? Dan is dit vanaf nu verleden tijd met Goedgemerkt om je speelgoed te merken.

Over Goedgemerkt om je speelgoed te merken


De labels van Goedgemerkt zijn perfect om je speelgoed mee te merken en zeer goed te gebruiken voor schoolspullen zoals etuis, boeken, agenda’s, lunchdoosjes en bekers, laptops, zwemspullen en speelgoed zoals videogames, tennis- en badmintonrackets, DVD’s et cetera. Alles wat gemerkt moet worden kan gemerkt worden met de labels van Goedgemerkt.

Er zijn verschillende soorten labels verkrijgbaar:

Goedgemerkt om je speelgoed te merkenRonde Naamstickers
De ronde naamstickers kunnen kleven op ieder schoon, vlak en droog oppervlak. Het formaat is 3,4 cm en zijn verkrijgbaar in drie kleuren combinaties: gekleurd assorti, meisjes assorti en transparant assorti. Een set ronde naamstickers bestaat uit dertig labels en kost €10,95.

Mini Labels
De mini labels zijn perfect om kleine spullen te labelen zoals stiften, USB sticks, zonnebrillen en babyspulletjes. Ze hebben een formaat van 3,8 bij 0,6 cm en zijn verkrijgbaar in negen verschillende kleuren en je hebt keuze uit zestien goedgeMERKjes. Een set mini labels bestaat veertig labels en kost €9,25.

De labels van Goedgemerkt om je speelgoed te merken zijn vinyl plaklabels en instrijklabels in vrolijke kleuren en verschillende labels. Alle labels van Goedgemerkt zijn te personaliseren met naam en tekst. Je kunt een lettertype en eigen merkje kiezen. De labels zijn vaatwasser-, magnetron-, wasmachine- en drogerbestendig. Alle labels zijn makkelijk aan te brengen: instrijken of opplakken en klaar ben je.

10% Korting op Goedgemerkt.nl labels!

De labels zijn eenvoudig via www.goedgemerkt.nl te bestellen en heb je vier dagen laten in huis.

Speciaal voor onze lezers hebben we 10% korting weten te regelen op de labels bij goedgemerkt. Deze kortingscode is geldig t/m 15 september 2015:

Kortingscode: GGPPP15
Korting: 10%
Artikelen: Ronde naamstickers & mini label kleur
Duur: geldig t/m 15-9-2015

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...