Nintendo Nieuws over Mario Games

Nintendo Nieuws over Mario GamesNintendo komt vlak voor de kerst met nieuws over Mario Kart 8 en Super Smash Bros. In deze nieuwe spellen voor de Nintendo Wii U zal één van Nintendo’s populairste nieuwe personage beschikbaar zijn: Rosalina uit de Super Mario Galaxy-serie. Dit Nintendo Nieuws over Mario Games werd tijdens een Nintendo Direct uitzending bekend gemaakt door Satoru Iwata (CEO van Nintendo) en Satoru Shibata (CEO van Nintendo Europe).

Super Smash Bros

Zoals vermeld zal Rosalina uit de Super Mario Galaxy spellen haar opwachting maken als speelbaar personage in Super Smash Bros en wordt hierin bijgestaan door haar bekende maatje Luma. Tijdens het persmoment in de Nintendo Direct uitzending liet men een level zien uit Super Smash Bros welke is gebaseerd op de regenboogbaan uit Mario Kart. Super Smash Bros zal in 2014 uitgebracht worden voor zowel de Nintendo Wii U als de Nintendo 3DS.

Mario Kart 8

Ook in Mario Kart 8 zal Rosalina beschikbaar zijn als personage waarmee je het spel kunt spelen. Verder maakte Nintendo bekend dat je in deze nieuwe versie van Mario Kart een kart of motor besturen met Baby Mario en Baby Luigi. In dit deel van Mario Kart zijn er ook nieuwe race monsters toegevoegd zoals een UFO en een ATV-Buggy. Als laatste werd bekend dat in Mario Kart 8 nieuwe omgevingen zijn om in te racen zoals een vliegveld, woestijn en een plek ergens hoog in de wolken. De verwachte release van Mario Kart 8 zal plaats vinden in de lente van 2014.

Ander Nintendo Game Nieuws:

Vervolgens maakte de twee CEO’s van Nintendo bekend dat in 2014 de volgende games uitgebracht gaan worden voor de Nintendo Wii U en/of Nintendo 3DS:
– Hyrule Warrors (nieuwe game voor de Wii U): begin 2014
– Donkey Kong Country Tropical Freeze (Wii U): 21 februari 2014
– Een afspraak met Dr. Luigi (Wii U): 15 januari 2014
– Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorny (Nintendo 3DS): 28 maart 2014
– Yoshi’s New Island (Nintendo 3DS): Lente van 2014
– Kirby’s Triple Deluxe (Nintendo 3DS): 2014

Al deze aankondigen van Nintendo beloven een mooie start van een nieuw game jaar in 2014!

Dit vind je misschien ook leuk...