Speelgoed van het jaar 2013 verkiezing gestart

Net zoals ieder jaar kan er door het publiek weer gestemd worden op de genomineerde speelgoed producten voor de titel Speelgoed van het Jaar in de desbetreffende categorie. In iedere categorie vind je een aantal producten welke door de vakjury zijn geselecteerd.

Genomineerden Speelgoed van het Jaar 2013
In de categorie 0 t/m 2 jaar kun je kiezen uit Bunny Boo, Lego Duplo Peuter bouwen en rijden, Nino/Nina, mijn interactieve knuffelbeer en de Woezel en Pip camera. In de volgende categorie 3 t/m 5 jaar zijn 5 producten genomineerd: Barbie met echt lopend paard, Billy Aap, FurReal Friends Daisy – kom speel met mij katje, Lego Duplo Luxe Treinset en Snuffie Hup.
In de categorie 6 t/m 8 jaar zijn Barbecue Party, Furby, La Cucaracha, Maya de Bij spel – Go Collecto en Tiptoy® Globe de gelukkigen en bij de categorie 9+ zijn HolograFX, IQ Link, Qwixx, Rockboard Scooter Original en SlammR geselecteerd. In de laatste categorie Gezelschapsspellen 12-99 jaar zijn de volgende spellen uitverkoren: De jongens tegen de meisjes, Ik hou van Holland Verjaardagsspel, River Dragons, The Voice of Holland Zing & Coach Spel en Triominos Tri-Balance.

Stem op Speelgoed van het Jaar 2013

Stem op Speelgoed van het Jaar 2013


Stemmen op Speelgoed van het jaar 2013
Vanaf nu kun je op de website van Speelgoed van het Jaar je stem uitbrengen. Stemmen kan t/m 3 november 2013. Zit er tussen alle genomineerden een product wat jij in bezit hebt? Laat ons weten wat jij er van vindt en waarom, wij zijn hier erg benieuwd naar.

Wanneer de uitslag van deze verkiezing bekend is kun je op SpeelgoedMagazine.nl hier een uitgebreid verslag van vinden!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...