Recensie Bumba Speelgoed Peuterroller

Naam:

Bumba Peuterroller – kruiprol

Producent: Studio 100
Adviesprijs: €9,99
Leeftijdscategorie: 0-4 jaar

Verkooptekst fabrikant: Zie hoe Bumba ronddraait. Blaas de peuterroller/kruiprol van Bumba op en de botsende balletjes en de vrolijke geluidjes stimuleren je peuter om op ontdekkingstocht te gaan.
Klopt dit: Jazeker, maar een leeftijdscategorie 0-4 jaar?

Recensie Bumba Speelgoed Peuterroller – kruiprol

Bumba Speelgoed PeuterrollerDe Bumba Peuterroller is een opblaasbare kruiprol met daarop afbeeldingen van de welbekende clown en co van het Belgische Studio 100. Wanneer je de kruiprol hebt opgeblazen kunnen de rinkelende ballen in de peuterroller gaan rollen zodra je het speelgoed beweegt. Doordat de rol doorzichtig is kun je de ballen zien bewegen.

Jonge kinderen kunnen met deze opblaasbare peuterroller spelen door erop te klimmen, het speelgoed vooruit te rollen of door erop te gaan zitten. En dat is nu precies waarom ik me afvraag waarom Studio 100 aangeeft dat dit stuk Bumba speelgoed geschikt is voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Een kind van boven de 24 maanden is al wat zwaarder en wanneer het kind dan op de rol gaat zitten heb je al snel de kans dat het kind er door heen zakt en zich bezeert. Een kind van 0 maandan heeft hier ook nog niets aan. Mijn inziens is dit speelgoed geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden t/m 2 jaar.

Wanneer jonge kinderen net kunnen kruipen moet je ze bij de Bumba peuterroller goed in de gaten houden. Als ze op de peuterroller kruipen kan de rol doorrollen en kan het kind zich bezeren. Het ene kind is hier behendiger in dan het andere, dus het hoeft niet te gebeuren. Echter vind ik dit geen minpunt, want jonge kinderen moet je altijd in de gaten houden.

Wanneer kinderen net kunnen zitten is de Bumba peuterroller erg leuk. Zet je kind zitten in de box met de roller ervoor. Nu kunnen ze er tegen aan duwen en enorm pret hebben om de geluidjes die het maakt.

Al met al kan ik concluderen dat de Bumba peuterroller leuk is voor een vrij korte periode. Het ene kind zal er langer plezier van hebben dan het andere. Echter, voor de lage adviesverkoopprijs van €9,99 is dit geen probleem.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 7/10

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...