Recensie Just Dance 2020

Deze recensie Just Dance 2020 gaat over de Nintendo Switch variant

Game: Just Dance 2020
Console: Nintendo Switch
PEGI: 3
Producent: Ubisoft
Adviesverkoopprijs: €59,99

Verkooptekst: Just Dance brengt al tien jaar lang mensen bij elkaar met nieuwe nummers, nieuwe functies en toegang tot meer dan 500 nummers uit de Just Dance Unlimited-catalogus.
Klopt dit? Er staan weer nieuwe nummers op

Over Just Dance 2020

Deze recensie over Just Dance 2020 gaat over de Nintendo Switch variant. Naast de Nintendo Switch is deze game ook verkrijgbaar op de PlayStation 4, de Xbox One en (voor het laatst) op de Nintendo Wii.

Voor het eerst in het 10 jarig bestaan van Just Dance is er een Nederlandstalige track aan de officiële tracklist toegevoegd: 10.000 luchtballonnen van K3. Deze is overigens alleen beschikbaar voor spelers uit de Benelux met een Switch, Playstation 4 of Xbox One.

Recensie Just Dance 2020 (Nintendo Switch)

Just Dance is bekend bij velen en de 2020 versie bevat weer nieuwe nummers. Naast deze nummers kun je via Just Dance Unlimited toegang krijgen tot meer dan 500 extra nummers. Het nadeel is dat je hiervoor extra moet betalen. In het spel kun je dansen op de nummers, doe de bijhorende pasjes na en verdien punten. Speel het online tegen anderen of thuis tegen je vrienden, broers of zussen. Maak de beste dans moves, verdien de meeste punten en win het spel! Speciaal voor de jongste spelers is er ook een kids modus met kindvriendelijke dansroutines en nummers.

Recensie Just Dance 2020 Nintendo Switch

Conclusie recensie Just Dance 2020

Just Dance 2020 is wederom als de voorgangers van dit spel een spel om te dansen. Nieuwe nummers en nieuwe moves. De all star modus om het 10 jarig bestaan te vieren. Het is een prima opvolger. Het spel is bekend en werkt zoals je gewend bent. De nieuwe nummers zorgen er voor dat je weer een jaar kunt dansen op leuke nieuwe nummers.

Een aantal nieuwe nummers in Just Dance 2020 zijn:

• I Don’t Care – Ed Sheeran & Justin Bieber
• Old Town Road (Remix) – Lil Nas X Ft. Billy Ray Cyrus
• 7 rings – Ariana Grande
• Taki Taki – DJ Snake Ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B
• bad guy – Billie Eilish
• Into the Unknown – Disney’s Frozen 2 (vanaf 22 november)
• 10.000 Luchtballonnen – K3

Voor kinderen is Just Dance 2020 niet alleen leuk maar ook goed doordat ze bewegen. Het werkt verslavend door het behalen van punten door goed te dansen. Het is fijn dat er weer recentere nummers aan het spel zijn toegevoegd. De graphics zijn prima en lopen vloeiend. Zoals vermeld is eigenlijk het enige nadeel van dit spel dat je extra moet betalen voor de toegang tot de extra nummers. Maar ook zonder toegang tot deze nummers, kun je het spel prima spelen. Dit spel waarderen wij met een verdiende 8,5.

Waardering recensie Just Dance 2020 door SpeelgoedMagazine.nl: 8,5 / 10

Dit vind je misschien ook leuk...