Recensie Snuffie Hup Compact

Naam: Snuffie Hup Compact
Producent: Goliath Games
Adviesverkoopprijs: €6,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Bedenk goed welke wortel je kiest… anders vliegt Snuffie de lucht in!
Klopt dit? Ja, pak de verkeerde wortel en Snuffie het konijn schiet omhoog!

Recensie Snuffie Hup Compact

Recensie Snuffie Hup CompactDe compacte versie van Snuffie Hup! Wie wint dit leuke spel waar niemand genoeg van kan krijgen? Dit spel is zeer geschikt om te spelen met jonge kinderen zonder (veel) ‘spel’-ervaring.

Over Snuffie Hup Compact

Snuffie Hup Compact is een compacte variant van Snuffie Hup waarin het ondeugende konijn centraal staat. Om dit spel te spelen duw je alle wortels terug in het konijnenhol. Daarna duw je Snuffie Hup omlaag totdat het konijntje vast zit. Uiteindelijk draai je het konijn enkele malen rond en kan het spel beginnen. De jongste speler start door een wortel uit het konijnenhol te trekken. Wanneer het konijn omhoog springt ben je af, blijft het konijn zitten is de volgende speler aan de beurt. Het spel gaat net zolang door tot er één speler overblijft. De speler die overblijft is de winnaar van de ronde!

Conclusie recensie Snuffie Hup Compact

Recensie Snuffie Hup CompactSnuffie Hup Compact is een simpel en superleuk spel. Dankzij de eenvoud is dit spel zeer geschikt om te spelen met jonge kinderen. Op de doos van het spel staat aangegeven dat dit spel geschikt is voor kinderen vanaf vier jaar, maar wij durven te zeggen dat kinderen van een jaar of 2½ ook makkelijk mee kunnen spelen met Snuffie Hup Compact.

De lol voor kinderen dat het konijn omhoog kan springen is gigantisch! Mede daarom is het enorm gezellig om dit samen met je kinderen te spelen, alhoewel kinderen dit spel ook zeer goed zonder ouderlijk toezicht kunnen spelen. Speel dit spel dan wel eerst een keer samen, zodat ze begrijpen wat er moet gebeuren.

Het spel is gemaakt van stevig, hard plastic en kan goed tegen een stootje. Het is klein, compact en bevat geen losse onderdelen. Dankzij het formaat is Snuffie Hup Compact makkelijk mee te nemen onderweg. Snuffie Hup Compact kan gespeeld worden met één of meer spelers.

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl kan het speelplezier in combinatie met de lage adviesverkoopprijs zeer waarderen. De recensie Snuffie Hup Compact wordt dan ook beloond met een verdiende tien.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 4.8]

Dit vind je misschien ook leuk...